Om oss

hvem vi er

Árvu hjelper din bedrift å fortelle sin historie.

Árvu skaper verdier i en landsdel hvor årstidene er dobbelt så mange som i resten av verden og hvor mennesker har levd i pakt med naturen i tusenvis av år. Med en dyp forståelse for den nordnorske og samiske kulturen skaper vi visuelle identiteter for bedrifter i reiselivsbransjen, matindustrien, kreative næringer, industri og kultursektoren. Árvu hjelper din bedrift å fortelle sin historie.

Árvu er de åtte årstidene Árvu er kysten og vidda Árvu er Sápmi og Nord-Norge Árvu er den unike arktiske identiteten Árvu er vår kultur Árvu betyr verdi.

om oss

Lokal, naturlig, rå og dynamisk som de åtte årstidene

Menneskene bak Árvu er selv fra Finnmark, med beina godt plantet i kyst og vidde. Vi brenner genuint for at nordnorske og samiske bedrifter skal bli proffe i sin profil for å øke sine konkurransefortrinn på markedet. Våre viktigste egenskaper er nærheten til kundene våre gjennom den lokale tankegangen, kulturen, språk og historie.

Vi skjønner at ting tar tid når det er 30 minusgrader eller fjellovergangene er stengt på grunn av snøstorm på sankthansaften. Den ekte råskapen preger våre liv og virke i aller høyeste grad. Dette er den felles kulturen som vi deler. Vår árvu.

Team Árvu

Marie Louise Somby

Eier og fotograf

Karine Kimo Pedersen

Eier og grafisk designer

Stine Marje Vars

Grafisk designer

Malise Porsanger

Grafisk designer

Våre partnere

Som et lite team internt så har vi knyttet til oss sterke partnere på de områdene vi selv ikke innehar kompetanse. Vitikka AS er vår partner på web og apputvikling, og Kreativ Industri er vår partner på strategi, markedsføring og merkevarebygging.

Vitikka AS

Vitikka AS utvikler digitale løsninger innenfor webutvikling, apputvikling, søkemotoroptimalisering, programmeringstjenester og UX-design.

Tommy Gamst Vitikka

Eier, ux- og webutvikler

Nauman Nazir Chaudhry

Webutvikler

Ruben Åkenes

Account manager

Roman Kolosenko

Webutvikler

Kreativ Industri

Kreativ Industri leverer tjenester innen digital markedsføring, strategi, analyser, kurs/ webinarer og rekruttering for bedrifter i alle næringer. De har også spisskompetanse innen digital markedsføring for reiseliv.

Mette Suhr Berg

Daglig leder

Lone Synnøve Hegg

Partner i kreativ industri

Knut- Arne Iversen

Seniorrådgiver

Merete Reginiussen

Digital rådgiver

Katrine Fugelli Simonsen

Seniorrådgiver

Andreas Markussen

Digital markedsfører

Anja Christensen

Seniorrådgiver

Ingrid Birknes Langhelle

Innholdsmarkeds­fører

Tone Pettersen

Adm. ansvarlig