Jaro – Tidløs kvalitet fra nord

hva

merkevarestrategi

fargepalett

Ikoner

konseptfoto

portrettfoto

nettside

Jaro er en av Nord-Norges største produsenter av betongsystemer. De leverer tidløs kvalitet og er kundefokuserte. Det kunne dessverre ikke nettsiden deres skryte like mye av. Vi fikk derfor jobben med å matche bedriftens nettside med samme profesjonalitet som de yter i praksis. Kundene til Jaro etterspurte priser, vi programmerte derfor en priskalkulator med 3D-visning av bygg. En visuell produktoversikt skal gjøre det enklere å gjøre en bestilling hos Jaro, og en oppdatert fargeprofil som gjenspeiler bedriftens nye merkevare. For å få fram betongens særegenhet tok vi unike konseptbilder, fabrikk-foto og freshe ansattefoto. En solid merkevarestrategi og tekster til nett er skrevet av våre hoder i Kreativ Industri.

Design av produktikoner som betongvegg, betongtrapper, betongsøyler, hulldekker, betongbil, fasadeelementer, svalgang, SDTelementer pg betongbjelker for Jaro i Alta
Eksempel på design av kort for Jaro betongsystemer
Webdesign Árvu har gjort for Jaro
Animasjon av webdesign Árvu har gjort av Jaro sin Om oss side
Mobiltilpasset webdesign til Jaro Betongsystemer Webdesign av Jaro sin nettside tilpasset mobilstørrelse

Våre prosjekter

Oace

I veikrysset i Ifjord ligger en bedrift utenom det vanlige. Setter du foten inn i den arktiske oasen risikerer du å drømme deg bort og glemme av tiden.

Les Mer

Min Ája

Familiebedriften Karasjok Camping tok i 2021 beslutningen om å omstille seg, og resultatet ble en ny merkevare og identitet – Min Ája.

Les Mer