Máistu – Arven fra Sápmi
event
visuell identitet
foto
trykksaker
I september 2021 inviterte vi byens beste kjøkkensjefer til den første reinkjøtt-arrangementet av sitt slag i Tromsø. Gjennom et faglig og kulinarisk arrangement tilberedte kokkene Máret Rávdná Buljo og Vegard Stormo retter av reinhjerte, reintunge og røykakjøtt. Målet var å inspirere Tromsøs restauranter til å ta inn ulike deler av reinsdyr enn kun biff og skav på sine menyer.
Regi og oppdragsgiver: Sámediggi / Sametinget
Planlegging og gjennomføring: Árvu og Kreativ Industri
Våre prosjekter
Finnut – veien til gode innkjøp
Ekstrem oppussing av Finnut Consult - nytt og lettere navn, morsom ny logo, freshe foto og en behagelig og funksjonell nettside levert av oss.
Les MerBruket – Fish Factory
Fisk fra lille Nordvågen til den store verden. Vi bisto Bruket med visuell identitet, foto og utstillingsdesign.
Les Mer