Máistu – Arven fra Sápmi

event
visuell identitet
foto
trykksaker
I september 2021 inviterte vi byens beste kjøkkensjefer til den første reinkjøtt-arrangementet av sitt slag i Tromsø. Gjennom et faglig og kulinarisk arrangement tilberedte kokkene Máret Rávdná Buljo og Vegard Stormo retter av reinhjerte, reintunge og røykakjøtt. Målet var å inspirere Tromsøs restauranter til å ta inn ulike deler av reinsdyr enn kun biff og skav på sine menyer.
Regi og oppdragsgiver: Sámediggi / Sametinget
Planlegging og gjennomføring: Árvu og Kreativ Industri






















Våre prosjekter
Cape Marina fishing camp
Book neste finnmarksferie på toppen av Norge på Cape Marinas nye nettside.
Les MerNorwegian Crafts – duodji reader
Design av boka Duodji Reader, gitt ut av Norwegian Crafts og Davvi Girji.
Les MerJaro – Tidløs kvalitet fra nord
Merkevarestrategi, redesign av logo, foto og ny nettside med priskalkulator, 3D-visning og ikonbasert produktvisning.
Les Mer