Máistu – Arven fra Sápmi
event
visuell identitet
foto
trykksaker
I september 2021 inviterte vi byens beste kjøkkensjefer til den første reinkjøtt-arrangementet av sitt slag i Tromsø. Gjennom et faglig og kulinarisk arrangement tilberedte kokkene Máret Rávdná Buljo og Vegard Stormo retter av reinhjerte, reintunge og røykakjøtt. Målet var å inspirere Tromsøs restauranter til å ta inn ulike deler av reinsdyr enn kun biff og skav på sine menyer.
Regi og oppdragsgiver: Sámediggi / Sametinget
Planlegging og gjennomføring: Árvu og Kreativ Industri
Våre prosjekter
Bruket – Fish Factory
Fisk fra lille Nordvågen til den store verden. Vi bisto Bruket med visuell identitet, foto og utstillingsdesign.
Les MerCape Marina fishing camp
Book neste finnmarksferie på toppen av Norge på Cape Marinas nye nettside.
Les MerNorwegian Crafts – duodji reader
Design av boka Duodji Reader, gitt ut av Norwegian Crafts og Davvi Girji.
Les Mer