NSR

hva

nettside

NSR har for lengst blitt et moderne samisk parti, men med en manglende digital base som fungerte var det vanskelig å være up-to-date ut til velgerne og medlemmene. Vi bisto dem derfor med design og programmering av et nytt digitalt sted å henge på.

Her er det Runar Myrnes Balto sier selv om resultatet:

– Både Árvu og Vitikka har kompetanse i toppklassen. De er begge to eksempler på en type kompetansebedrifter som vi  ønsker at det utvikles flere av i samiske lokalsamfunn. De tar tatt i bruk de enorme mulighetene som ligger i den digitale utviklingen og satset. Jeg er glad for at vi nå har kunnet tatt i bruk deres kompetanse som kunde hos dem, sier Myrnes Balto.

Árvu mottok også 112.500 i 2018 og 130.000 i 2019 etableringstilskudd fra det NSR-styrte sametingsrådet, fordi NSR ønsker å støtte utviklingen av næringslivet i samiske lokalsamfunn.

– Jeg tror sametingsrådet traff godt i den prioriteringen, sier Runar Myrnes Balto. – De leverer nemlig fantastiske produkter gang på gang.

Våre prosjekter

Min Ája

Familiebedriften Karasjok Camping tok i 2021 beslutningen om å omstille seg, og resultatet ble en ny merkevare og identitet – Min Ája.

Les Mer